Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά μεν κάποια δραστηριότητα του συλλόγου, ωστόσο αποτελεί  ευχάριστη είδηση και γι' αυτό δεν μπορέσαμε ν΄αντισταθούμε :
Στο (19ο) τουρνουά ποδοσφαίρου 4x4 που διεξάγει κάθε χρόνο ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο βοηθητικό γήπεδο του Καυταντζογλείου, 2 ομάδες του σχολείου μας διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας πρώτη και δεύτερη θέση. 
Η νικήτρια ομάδα αποτελείται από μαθητές των τάξεων Γ1 Γ2 και συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Θοδωρή Αμπεριάδη, Μηνά Καλαντζίδη, Θανάση Μαυροδάκο, Θοδωρή Πάνο, Νίκο Πλιάκη και Μίλτο Στολτίδη. Προπονητής τους ήταν ο Βασίλης Μπατζιώκης. 
Τα παιδιά θέλησαν να παραμείνει το κύπελλο στο σχολείο.
Δεύτερη θέση κατέλαβε ομάδα της Στ' τάξης, ενώ υπήρξαν άλλες 2 συμμετοχές (Στ' τάξη).

Συγχαρητήρια και από εμάς!!!









Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Γεια και πάλι...
όπως έχετε ίσως ακούσει, το επόμενο Σάββατο, 1/6 το απόγευμα (κατά τις 18:30) θα γίνει στο σχολείο καλοκαιρινή γιορτούλα για μικρούς και μεγάλους. Για τους μικρούς ετοιμάζουμε επιδαπέδια παιχνίδια ενώ για τους μεγάλους θα υπάρχει μουσική, κρασί και κουβεντούλα... Για να κρατήσουμε τα έξοδα χαμηλά, σκεφτήκαμε να στηθεί μπουφές με φαγητά που θα ετοιμάσουμε εμείς οι γονείς, οπότε κάθε συνεισφορά (σαλάτες, μεζεδάκια, ψωμί, σάντουιτς κτλ) είναι ευπρόσδεκτη!!! 
Ειδικά όσοι στο ερωτηματολόγιο δηλώσατε πως θέλετε να συμμετάσχετε σε διοργάνωση εκδηλώσεων ή να συνδράμετε με προσφορά εργασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail ή τηλέφωνο, ώστε να συντονιστούμε... (Σκοπεύουμε μετά το καλοκαίρι να βρεθούμε και από κοντά ώστε να οργανώσουμε όλες τις ομάδες εργασίες.)

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε (και) από κοντά και να περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά!!! 
(Μέσα στην εβδομάδα θα λάβετε πρόσκληση με τα παιδιά...)
Τα λέμε :-) 

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013



Γεια χαρά,
επιτέλους (καιρός ήταν, ξέρω...) οι φωτογραφίες που σας υποσχεθήκαμε! Δείτε και εσείς πως μεταμορφώθηκε ο πίσω ακάλυπτος και χωρίς χρήση χώρος σε έναν χαρούμενο, σκιερό αλλά και επισκέψιμο κήπο. 'Οπως διαπιστώσαμε, πολλά παιδιά αρέσκονται να περνάνε τα διαλείμματά τους εδώ, οπότε θεωρώ πως το όλο εγχείρημα (και δεν ήταν μικρό, πιστέψτε με) άξιζε τον κόπο! Πολλά ευχαριστώ σε όλους και όλες που μας βοήθησαν :-) !!! Γιάννα