Παρασκευή 30 Μαΐου 2014


ΣΚΑΚΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

   Διαβάστε στον παρακάτω σύνδεσμο το άρθρο στην "Παράλλαξη" για το πρόγραμμα "Σκάκι στα σχολεία" που λειτουργεί και στο δικό μας σχολείο για τις Α' και Β' τάξεις.
   
http://www.parallaximag.gr/reportage/mia-skakiera-isi-me-mpoi-toys

   Επίσης:
   Παρακάτω μπορείτε να δείτε την Αφίσα όπου περιλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες για την τελική εκδήλωση του προγράμματος "Σκάκι στα Σχολεία" που υλοποιήθηκε από την Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Kasparov με την ευγενή χορηγία του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος".
   Η παρουσία όλων των παιδιών και των γονιών τους, καθώς και εκπροσώπων των συλλόγων γονέων είναι εξαιρετικά σημαντική.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014





ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ


  
 Την Πέμπτη, 22/5, διοργανώθηκε από τις γυμνάστριες του σχολείου μας - κυρία Κούλα και κυρία Ελένη - αγώνας μπάσκετ μεταξύ των 2 τμημάτων της Στ' τάξης. Θεατές οι μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄ και Στ΄ ενώ οι δάσκαλοι των 2 τμημάτων, η κυρία Μάλαμα και ο κύριος Θανάσης παρακολουθούσαν με αγωνία, εμψυχώνοντας παράλληλα τους παίκτες. 
   Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα. Τελικά νίκησε η ομάδα του Στ' 2 με διαφορά 2 καλαθιών, ωστόσο έγινε ένα πολύ ωραίο ματς και αξίζει συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και στις γυμνάστριές μας για την ωραία ιδέα!
   Διαιτητής του αγώνα ο κύριος Θανάσης Χολέβας, μπασκετμπολίστας και προπονητής του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου (ΒΑΟ) που εδρεύει στις Συκιές. Ευχαριστούμε πολύ -τόσο τον ίδιο όσο και τον κύριο Λάζαρο Ιορδάνου από το ΒΑΟ- για την άμεση και με ενθουσιασμό ανταπόκριση στο αίτημά μας να παραβρεθεί στον αγώνα ένας έμπειρος και επαγγελματίας παίκτης!
   



      






Τρίτη 13 Μαΐου 2014


Γεια χαρά...
την Κυριακή που μας έρχεται (18 Μαΐου) θα γίνει το δημοψήφισμα για το νερό. Ρίξτε μια ματιά. Ενημερωθείτε! Μας αφορά όλους...

*για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής ως εθελοντές:
 http://sostetonero.blogspot.gr αλλά και στο Γ' διαμέρισμα



Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Το είδαμε, μας άρεσε και μας προβλημάτισε....

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το περιοδικό mr-football (www.mr-football.gr) που μας παραχώρησε το γράμμα, το οποίο μεταφράστηκε και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το συγκεκριμένο περιοδικό. 

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   
      Την Τετάρτη 14/5,στις 6 το απόγευμα,οι γονείς και τα παιδιά της ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας,
πάνε...3ο!Οποιος δεν γνωρίζει πώς λειτουργεί το Γυμνάσιο,καθώς και οι γονείς και τα παιδιά που
θα΄θελαν να δουν το χώρο και τις εγκαταστάσεις του 3ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης,μπορεί να έρθει
μαζί μας στην συνάντηση-ξενάγηση που έχουμε κανονίσει για το σκοπό αυτό με τη διεύθυνση του 3ου.Θεωρώντας ότι είναι και χρήσιμο και σημαντικό να δει κάποιος το σχολείο που θα υποδεχτεί το παιδί του την ερχόμενη χρονιά,σας περιμένουμε τη συγκεκριμένη Τετάρτη στην είσοδο του 3ου.