Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Γεια και πάλι...

θέλουμε να σας θυμίσουμε πως η επόμενη συνάντηση των ομάδων εργασίας είναι την Παρασκευή, 22/11/13 στις 18:15 στο σχολείο (την ώρα που γίνεται το μάθημα στο σκάκι).
Καλό θα ήταν να έρθετε, καθώς 
1) θα μιλήσουμε και θα οργανώσουμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή και το παζάρι και 
2) θα μιλήσουμε για την αίθουσα εκδηλώσεων.

Για το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι:
Αύριο, Πέμπτη 21/11 και ώρα 18:15, ξεκινάει το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι.
Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο του σχολείου και συγκεκριμένα στο κτίριο που στεγάζει τις μεγάλες τάξεις (πρώτη είσοδος). Κάθε αίθουσα που θα φιλοξενεί κάποιο τμήμα, θα έχει αντίστοιχη σήμανση (αναφορά τάξης). Τα τμήματα είναι 4, χωρισμένα κατά ηλικίες. Οι υπεύθυνοι των μαθημάτων είναι επίσης 4 (3 μέλη του συλλόγου και ένας δάσκαλος) - με διαφορετικό αντικείμενο ο καθένας - και θα περνούν ανά εβδομάδα από κάθε τμήμα.
Η λίστα με τα απαιτούμενα υλικά έχει δοθεί στα παιδιά από χθες (στην Α' και Β' τάξη με χαρτάκι, οι μεγαλύτερες τάξεις κράτησαν σημειώσεις). Προσπαθήσαμε να μη σας βάλουμε σε μεγάλα έξοδα, ζητώντας όσο το δυνατόν λιγότερα. Τα υπόλοιπα υλικά τα προσφέρει ο σύλλογος γονέων, ενώ μας παραχωρήθηκαν υλικά και από γονείς-μέλη. Η λίστα υλικών που λάβατε αφορά το πρώτο μάθημα, για τα υλικά που απαιτούνται για τα επόμενα μαθήματα, τα παιδιά θα ενημερώνονται από τον υπεύθυνο του τμήματος.
Η συμμετοχή των παιδιών, όπως σας ενημερώσαμε, είναι ανέλπιστα μεγάλη - συγκεκριμένα πρόκειται για 95 παιδιά. Το γεγονός αυτό μας ανάγκασε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του εργαστηρίου με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε 4 τμήματα (αντί για 1) με έναν υπεύθυνο και βοηθούς όσοι είναι εύκαιροι και πρόθυμοι.
Θα χαρούμε πολύ για κάθε προσφορά βοήθειας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κατά τον καλύτερο τρόπο στις προσδοκίες των παιδιών και να περάσουμε μαζί ευχάριστα και δημιουργικά απογεύματα μαζί με τα παιδιά!!!
Αν ενδιαφέρεστε, πάρτε μας τηλέφωνο ή στείλτε μας mail, ώστε να μπορέσουμε να σας εντάξουμε στα αντίστοιχα τμήματα.

Ευχαριστούμε πολύ, Γιάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου