Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειας του Συλλόγου Γονέων να δημιουργήσει δραστηριότητες στο χώρο του σχολείου που να απευθύνονται σε μαθητές και σε γονείς θα λειτουργήσει Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι, όπου τα παιδιά θα μάθουν με τεχνικές χειροτεχνίας να κατασκευάσουν δωράκια, στολίδια, κτλ.

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και θα είναι δωρεάν, ωστόσο μαθητές των τάξεων Α΄Β΄και Γ΄θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον γονέα.

Τα εργαστήρια ορίστηκαν τις παρακάτω ημερομηνίες στο χώρο του σχολείου :

Σάββατο 3/12    18.00-19.00
Tετάρτη  7/12    18.00-19.00
Σάββατο 10/12   18.00-19.00
Τετάρτη  14/12   18.00-19.00

Αν υπάρχει γονέας που γνωρίζει από κατασκευές και έχει χρόνο και διάθεση να βοηθήσει σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Σας περιμένουμε!!!        

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Παιδοδοντιατρικός έλεγχος

Αγαπητοί γονείς,

πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2016, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων,  παιδοδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές του σχολείου μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει εφικτός και φυσικά το Εργαστήριο Παιδοδοντιατρικής του Α.Π.Θ.

Ελπίζουμε πως βοήθησε στην εξοικείωση των παιδιών με τον οδοντίατρο και στην καλύτερη ενημέρωση, τόσο των παιδιών όσο και τη δική μας, για την στοματική υγιεινή.



  

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση για τα μαθήματα κιθάρας

Αγαπητοί γονείς, 

θα θέλαμε να ενημερωθούν, όσοι από εσάς εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ότι η πρώτη συνάντηση για τα δωρεάν μαθήματα κιθάρας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/12, στις 5:00μ.μ., στο χώρο του σχολείου. 


Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Δωρεάν μαθήματα κιθάρας

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης δωρεάν μαθημάτων κιθάρας στο χώρο του σχολείου σε όσα παιδιά ενδιαφέρονται. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή και μέρα προτίμησης άμεσα.

Σχολές Γονέων- κάλεσμα συμμετοχής

Ø  Μετά από αιτήματα γονέων για τη λειτουργία Σχολής Γονέων στο χώρο του σχολείου μας, ήρθαμε σ’ επαφή με το Σείριο και οργανώνουμε τη λειτουργία της τους προσεχείς μήνες. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για να δούμε αν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών ώστε να κινήσουμε τις διαδικασίες δημιουργίας της.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Στοματική υγιεινή και οδοντιατρική εξέταση από το Εργαστήριο Παιδοδοντιατρικής του Α.Π.Θ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
Διευθυντής: Καθ. Νικόλαος Κοτσάνος
Τηλ. :  2310999581  


Οι οδοντίατροι-μεταπτυχιακοί φοιτητές Παιδοδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατόπιν συνεννόησης με τον Σύλλογο Γονέων του 45ου Δημ. Σχολείου, θα κάνουν μία σύντομη ενημέρωση για τη σημασία της στοματικής υγιεινής και θα εξετάσουν / καταγράψουν τη στοματική κατάσταση των εγγεγραμμένων παιδιών στις 24-10-16.  Η εξέταση θα γίνεται με εργαλεία μιας χρήσης. Τα αποτελέσματα εξέτασης κάθε παιδιού θα κοινοποιηθούν στους γονείς με ειδικό έντυπο για ενημέρωσή τους.
Επίσης, στόχος της επίσκεψης είναι η εξοικείωση των παιδιών με τον οδοντίατρο και την οδοντιατρική εξέταση για την υιοθέτηση επιμελημένης στοματικής υγιεινής και τακτικής οδοντιατρικής φροντίδας.
Η συμμετοχή των παιδιών σας είναι εθελοντική και μπορείτε να αρνηθείτε την εξέτασή τους, χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσετε τους λόγους σας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή να επιλύσετε κάποιες απορίες σας, μπορείτε να απευθύνεστε πρωινές ώρες στη μεταπτυχιακή μας κλινική (τηλ.  2310999463).

Ευχαριστούμε


Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Νέο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων


Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων, όπως αναδείχθηκε στις 19-10-2016:

Πασχάλη Ιωάννα         Πρόεδρος

Μάρου Βάγια         Αντιπρόεδρος
Τράγκα Βασιλική       Ταμίας
Αρακαδάκη Ιωάννα        Γραμματέας 
Μυλωνίδου Μαρία        Μέλος
Κονδυλίδου Αρετή        Μέλος
Ξυνού Εύη                   Μέλος
Ζαφειριάδου Βαλέρια          Αναπληρωματικό Μέλος
Πεσματζόγλου Ζαφείρης      Αναπληρωματικό Μέλος
Γεωργιάδου Αθηνά              Αναπληρωματικό Μέλος
Κουζέλη Ντανιέλα               Αναπληρωματικό Μέλος
Τζούτζου Άννα                    Αναπληρωματικό Μέλος

Ξεκινάμε με καλή διάθεση και πολλές ιδέες κι ευχόμαστε να είμαστε κοντά στα παιδιά, στους γονείς και στους δασκάλους του σχολείου μας, με προσφορά και δράσεις. Είμαστε ανοιχτοί στις ιδέες και προτάσεις σας, γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι γενικές συνελεύσεις μας θα είναι ανοιχτές για όλους και το διαθέσιμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διάθεση όλων! Εξάλλου, ο σύλλογος γονέων, είμαστε όλοι μας! Όλοι, τέλος, θέλουμε ό,τι καλύτερο για τα πιο τρυφερά χρόνια των παιδιών μας στο σχολείο!