Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Στοματική υγιεινή και οδοντιατρική εξέταση από το Εργαστήριο Παιδοδοντιατρικής του Α.Π.Θ

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ
Διευθυντής: Καθ. Νικόλαος Κοτσάνος
Τηλ. :  2310999581  


Οι οδοντίατροι-μεταπτυχιακοί φοιτητές Παιδοδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατόπιν συνεννόησης με τον Σύλλογο Γονέων του 45ου Δημ. Σχολείου, θα κάνουν μία σύντομη ενημέρωση για τη σημασία της στοματικής υγιεινής και θα εξετάσουν / καταγράψουν τη στοματική κατάσταση των εγγεγραμμένων παιδιών στις 24-10-16.  Η εξέταση θα γίνεται με εργαλεία μιας χρήσης. Τα αποτελέσματα εξέτασης κάθε παιδιού θα κοινοποιηθούν στους γονείς με ειδικό έντυπο για ενημέρωσή τους.
Επίσης, στόχος της επίσκεψης είναι η εξοικείωση των παιδιών με τον οδοντίατρο και την οδοντιατρική εξέταση για την υιοθέτηση επιμελημένης στοματικής υγιεινής και τακτικής οδοντιατρικής φροντίδας.
Η συμμετοχή των παιδιών σας είναι εθελοντική και μπορείτε να αρνηθείτε την εξέτασή τους, χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσετε τους λόγους σας.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή να επιλύσετε κάποιες απορίες σας, μπορείτε να απευθύνεστε πρωινές ώρες στη μεταπτυχιακή μας κλινική (τηλ.  2310999463).

Ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου