Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Επετειακή γιορτή 100 χρόνων του σχολείου μας!!


Φέτος γιορτάσαμε μαζί με την καλοκαιρινή γιορτή του τέλους της χρονιάς και την επέτειο των 100 χρόνων του Δημοτικού Σχολείου μας! 



Μπορεί να άλλαξε πολλές ονομασίες και νούμερα, όμως επί 100 συναπτά έτη λειτούργησε στον ίδιο χώρο Δημοτικό Σχολείο! 




Μιλήσαμε για την ιστορία του, για τους παλιούς μαθητές και δασκάλους, οργανώσαμε ένα θεατρικό δρώμενο και ένα ταινιάκι, πήραμε συνεντεύξεις από παλιούς μαθητές, τραγουδήσαμε για το σχολείο που γιορτάζει, πραγματοποιήσαμε έκθεση φωτογραφίας, χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς, κι έπειτα διασκεδάσαμε... με ζωντανή μουσική, φαγητό και χορό!


                                                                        Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν! Τόσο από τον Σύλλογο Γονέων όσο και από το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου μας! Κάποιοι δούλευαν για μήνες, κάποιοι συνέδραμαν εκείνη την δύσκολη μέρα... κι όλα πήγαν καλά! 
Ευχαριστούμε τους παλιούς μαθητές και δασκάλους που ήρθαν για να καταθέσουν την αγάπη τους για το σχολείο! Μίλησαν συγκινημένοι, μίλησαν με αγάπη και σεβασμό!



 

 Αυτό ευελπιστούμε κι ελπίζουμε κι εμείς για τα δικά μας παιδιά : να αγαπάνε το σχολείο! Οι εκδηλώσεις μας εξάλλου... αυτόν έχουν ως κύριο στόχο ! 
                    
                                                                             Τα όποια λάθη ή παραλείψεις, δεν έχουν ποτέ σκοπιμότητα.... απλώς, όσο περισσότεροι είμαστε στις συλλογικές προσπάθειες... τόσο καλύτερο αποτέλεσμα πετυχαίνουμε.

Την επόμενη φορά ας είμαστε περισσότεροι!

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου